(VIDEO) – Vormer reageert op positieve en negatieve spreekkoren in het Astridpark

Ruud Vormer over spreekkoren in het Astridpark

06 november 2017 11:15 - Als er vandaag over de Gouden Schoen gestemd zou worden, is er geen twijfel mogelijk dat Ruud Vormer met de prijs aan de haal zou gaan. De kapitein van Club Brugge zit immers nu al aan 10 assists en 2 goals. In het Astridpark kon de Nederlander zijn statistieken jammer genoeg niet verder opkrikken.

“In de eerste helft waren wij beter”, opent Ruud Vormer voor de camera’s van ClubTV. “In de tweede helft waren zij wel iets sterker. Maar ik denk dat 0-0 een terechte uitslag is. Als Brugge zijnde – uit op Anderlecht – moet je nu blij zijn met een punt. Dus ik ben wel tevreden.”

Voorts liet Vormer zich uit over de positieve en negatieve spreekkoren aan zijn adres. De aanhang van Paars-Wit nam hem geregeld op de korrel, terwijl hij aan de cornervlag bij het uitvak van Blauw-Zwart op “RUUD RUUD RUUD”-spreekkoren getrakteerd werd.

“Dat de supporters tegen mij aan het roepen waren? Ja, hoorde je? Lekker toch. Dat is toch heerlijk man! Ik hoorde het met de corners. Hoort erbij. Ik ben een Brugge-man hé. Wat ik ervan denk? Lekker laten gaan, ik vind het wel leuk. Of het me motiveert? Ik ben altijd gemotiveerd, maakt niet uit door wie.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.