(VIDEO) – Wat een Goal! Vormer treft op heerlijke wijze raak tegen Waasland-Beveren

Vormer - Vossen - Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

19 november 2017 18:48 - Club Brugge ontvangt op speeldag 15 het Waasland-Beveren van gewezen assistent-coach Philippe Clement. Blauw-Zwart speelde een povere eerste helft, maar mocht wel met een 1-0 voorsprong de kleedkamers opzoeken. 

De manschappen van Ivan Leko zorgden in de aanvangsfase voor weinig doelgevaar tegen Waasland-Beveren, maar na 39 minuten dan toch plots een heerlijke aanval en dito goal.

Het was Anthony Limbombe die via een één-tweetje met Hans Vanaken diep werd gestuurd. Onze linkspoot zocht en vond Vormer, die met een schitterende halve omhaal het openingsdoelpunt tegen de touwen schoot. Onderstaand de beelden.

Vormer met prachtige goal

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.