(VIDEO’S) – De sfeer zit goed bij Club Brugge: black man vs wet man

De sfeer zit duidelijk goed bij Club Brugge

21 november 2017 15:00 - Club Brugge sluit de heenronde af met prachtige statistieken: 37 op 45, het meeste goals gemaakt (33) en het minst tegen (12). Bij de manschappen van Ivan Leko mag er dan ook al eens gelachen worden. 

Opvallend daarbij is dat onze coach tot dusver iedereen meekrijgt in zijn verhaal. Zowel basisspeler Ruud Vormer, invaller Jordy Clasie als bankzitter Laurens De Bock passeren in onderstaande video’s de revue. Om maar te zeggen dat de sfeer goed is bij Blauw-Zwart.

Clasie wordt op een douche getrakteerd door De Bock

Denswil verstoort incognito het interview van Vormer

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.