(VIDEO’S) – Emotionele Dierckx liep ereronde na 3-0 nederlaag, Jan Breydel reageerde als volgt

Tuur Dierckx komt met Waasland-Beveren op bezoek bij Club Brugge

21 november 2017 01:11 - De match van afgelopen weekend tegen Waasland-Beveren was niet alleen een blij weerzien met Philippe Clement, maar ook met ex-speler Tuur Dierckx. De 22-jarige flankaanvaller toonde daarbij dat hij Club Brugge nog altijd hoog in het vaandel draagt.

Bij zijn invalbeurt trakteerden de Brugse fans Dierckx op applaus en “TUUR TUUR TUUR”-gezangen. Na afloop liep onze gewezen speler een ereronde. “Speciaal hé”, vertelt een geëmotioneerde Tuur tegenover ClubTV. “Dat ik hier nu ook sta voor de camera, dat doet mij wel iets.”

“Ik ben hier lang niet geweest en ik had ook nog geen afscheid kunnen nemen twee jaar geleden. Het doet me plezier dat ze me nog altijd kennen. Ik heb veel aan de Brugse fans gehad en ik wilde hen daar nog voor bedanken. Ik heb heel veel respect voor hen en dat is wederzijds”, besluit Dierckx.

“TUUR TUUR TUUR” klinkt het bij zijn invalbeurt

The Jan Breydel – Effect 🙌🏼🔥 #55

Een bericht gedeeld door ☛ ᎬᏞ ᎢᏌᎡᏫᏕ ➎➎ ☚ (@tuur.dierckx) op

De ereronde van Dierckx gefilmd door Club-fan Valerie

Vanaf 2:17 de mooie woorden van Dierckx

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.