Vormer geeft bankzitter hoop: “Hij zal zijn kans nog krijgen”

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

19 november 2017 02:00 - Sinds Ivan Leko overschakelde naar een 3-5-2 systeem loopt het bij Club Brugge op wieltjes. Vooral het Brugse middenveld doet van zich spreken. Southampton-huurling Jordy Clasie kwam er dan ook nog niet aan te pas, al kan daar volgens Ruud Vormer nog verandering in komen. 

Clasie had sinds zijn komst naar Jan Breydel al wat last van kleine blessures, maar voor het overige mocht hij slechts 30 minuten opdraven. Bovendien verwacht Vormer niet dat zijn coach snel zal sleutelen aan de driehoek Nakamba – Vormer – Vanaken. “Hoe het zit, staat hij niet dicht bij een basisplaats. Daar moet we gewoon eerlijk in zijn. Het draait op het middenveld en we winnen.”

Al wil dat volgens onze kapitein niet zeggen dat Clasie geen speelminuten meer zal krijgen. “Ik denk wel dat Clasie zijn kans zal krijgen, er vallen ook genoeg gele kaarten bij ons. Jordy moet gewoon rustig blijven. Het is zoals ik bij Feyenoord aan de hand had. Maar ik ben toen altijd hard blijven werken en daarom kon ik ook naar Club Brugge. Als ik niets had gedaan bij Feyenoord, kwam er ook geen Brugge”, besluit Vormer bij Voetbal Inside.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.