Wie staat dit weekend onder de lat bij Club Brugge? Leko reageert

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

17 november 2017 14:35 - Komend weekend neemt Club Brugge het op tegen Waasland-Beveren. Ook na de interlandbreak zit Ivan Leko nog een beetje met een keepersprobleem. Zo is de Kroaat er nog niet uit wie zondag onder de lat zal staan.

Ethan Horvath werd voor de interlanbreak gepasseerd en zo kreeg Guillaume Hubert zijn kans in doel. Ook onze reservedoelman overtuigde allerminst en dus was de kans reëel dat Horvath snel weer tussen de palen zou staan.

Eén probleem: Horvath kon tijdens de interlandbreak de zorgen niet van zich afspelen. Integendeel: bij de Verenigde Staten flaterde onze goalie en slikte hij een wel érg lullig doelpunt.

Vertrouwen

Wie speelt komend weekend? Leko lichtte vrijdag een tipje van de sluier. “We hebben de intentie om van Ethan een betere doelman te maken, maar hij is nog steeds maar 22 en keepers zijn nu eenmaal pas op hun best na hun dertigste. Het is logisch dat een jonge doelman fouten maakt. Dat hoort bij het leerproces.”

“We zullen zien wie zondag speelt. We hebben vier goede doelmannen: Ethan, Guillaume, Ludo en Jens. Guillaume deed het goed tegen Anderlecht. Iedere speler moet vertrouwen krijgen, maar op dit moment is het nog iets te vroeg om al te zeggen wie gaat spelen”, besloot Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.