Aad de Mos doet straffe voorspelling over Club Brugge: “Let maar op mijn woorden”

Aad de Mos (analist)

19 december 2017 07:47 - Na de klinkende zege in de topper tegen Anderlecht en het gelijkspel van Charleroi heeft Club Brugge afgelopen weekend zijn voorsprong nog wat uitgebreid. Het heeft nu acht punten voorsprong op Charleroi en maar liefst dertien op Anderlecht.

Velen opperen dan ook dat de titelstrijd al zo goed als gestreden is, maar Aad de Mos ziet dat anders. “Iedereen gaat zich dadelijk richten op de Play-Offs. Club Brugge gaat toch ook weer een tikkie krijgen en Anderlecht gaat op de mercato wel iets doen”, stelt de analist in Stadion.

“Ik weet hoe dat gaat bij Club Brugge, dat hebben we vroeger ook wel eens gezien. De bakker en de slager die slaan je de stof uit je jas hoe goed je wel bent, en dan gaat het plots bergaf. Dat is het gevecht dat Leko nog aan moet gaan, waar andere coaches zoals Preud’homme dat al kenden. Dat wordt nieuw voor Leko, let maar op mijn woorden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.