Absolute stunttransfer op komst? Club Brugge gelinkt aan Arsenal-international

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

10 december 2017 16:30 - Spelersmakelaar Mogi Bayat gaf het enkele dagen geleden nog aan: Club Brugge zal tijdens de wintermercato op zoek gaan naar een nieuwe doelman. De naam van Eupen-keeper Hendrik Van Crombrugge viel daarbij al geregeld, maar Blauw-Zwart wordt nu ook gelinkt aan een target uit de Premier League.

Tijdens de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Lokeren wist Proximus TV ons te vertellen dat Club interesse zou hebben in Arsenal-doelman David Ospina. Die opvallende naam zou momenteel in de wandelgangen van Jan Breydel circuleren.

De 29-jarige Colombiaan is momenteel de nummer twee bij The Gunners en komt er niet van de bank. En daar lijkt ook niet meteen verandering in te komen, want Petr Čech is incontournable in het Emirates Stadium.

Om zijn basisplek voor het WK niet te verliezen moet Ospina op zoek naar speelgelegenheid. Bij Club Brugge zou hij door de vele twijfels rond de doelmannen ongetwijfeld zeker zijn van een basisplaats. Het zou sowieso niet om een definitieve transfer gaan, wél om een uitleenbeurt van een half seizoen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.