“Als club zijnde komt Club Brugge nog niet aan de knoesels van Anderlecht”

Herman Brusselmans (analist)

17 december 2017 00:59 - In aanloop naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht maakt Herman Brusselmans er geen geheim van dat hij sympathie heeft voor Paars-Wit. Al is de schrijver uiteraard voornamelijk supporter van AA Gent.

Meteen ook de reden waarom Brusselmans als trouwe aanhanger van de Buffalo’s niks moet weten van de rivaal uit Brugge. “Ik ben een Anderlecht-man. Als club zijnde komt Club Brugge nog niet aan de knoesels van Anderlecht”, oordeelt de analist in Playsports Kick Off.

Hij legt ook uit waarom hij die mening is toegedaan. “Anderlecht heeft uitstraling. Het is een aantrekkelijke club en heeft een bepaalde charme. En Brugge… Ja oké, Brugge is Brugge.” Het is niet de eerste keer dat Brusselmans uithaalt naar Club. Zo verwees hij onlangs nog naar Blauw-Zwart als “een samenscholing van tuig uit de richel, slampampers, en lul-de-behangers.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.