“Als ik morgen een telefoontje van Club krijg, ga ik te voet naar Brugge”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

30 december 2017 07:24 - Er zijn maar weinig spelers of trainers die zowel bij Club Brugge als Anderlecht werkzaam waren én bij beide clubs goede herinneringen achterlieten. Hugo Broos is een zeldzame uitzondering, want hij boekte zowel als speler als coach successen bij beide clubs.

Maar de liefde voor Blauw-Zwart is duidelijk groter dan die voor Paars-Wit bij de 65-jarige, die op dit moment werkloos is na zijn vertrek bij Kameroen. “Als ik morgen een telefoontje van Club krijg, ga ik te voet naar Brugge”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

“Anderlecht was altijd een zakelijke club, een onderneming zeg maar. Er moest gepresteerd worden. Club was losser en amateuristischer, maar dat is nu veranderd. Het familiale is er uitgegaan. Ook Club is verzakelijkt. Maar de bloedgroepen verschillen. Ook vandaag is Club volks gebleven, terwijl Anderlecht een eliteclub is. Bij Anderlecht komen de mensen naar de cinema kijken. Club heeft meer de klei van het echte leven aan de voeten”, besluit Broos.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.