BREAKING: Club Brugge – Charleroi afgelast, deze beelden bewijzen waarom

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

13 december 2017 19:09 - Club Brugge zou normaal gesproken op woensdagavond 13 december om 20.45 uur zijn kwartfinale van de Croky Cup afwerken tegen Charleroi, maar de wedstrijd is in extremis afgelast. 

“De scheidsrechter, Jonathan Lardot, keurde zonet het veld af (lees hier waarom hij dat deed)”, klinkt het via de officiële kanalen van Club Brugge. “Het veld is onbespeelbaar door de zware regenval van vandaag, in combinatie met de sneeuw die de voorbije dagen viel. We vragen onze fans om niet af te zakken naar Jan Breydel en dit bericht te delen met medefans.”

Opgelet: houd je wedstrijdticket van vandaag bij, dit blijft namelijk geldig voor de inhaalmatch op dinsdag 16 januari. Ivan Leko en zijn manschappen hopen alvast dat het speelveld er komende zondag tegen Anderlecht een stuk beter bij ligt. In januari wordt er sowieso een nieuwe grasmat aangelegd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.