Broos ziet twee belangrijke spelers bij Club: “Eén van de betere transfers van de laatste jaren”

Hugo Broos (trainer)

24 december 2017 07:24 - Club Brugge is dit seizoen voorlopig oppermachtig in de Jupiler Pro League en telt na twintig speeldagen al elf punten voorsprong op eerste achtervolger Charleroi en dertien punten op voornaamste titelconcurrent Anderlecht. Ook Hugo Broos is onder de indruk van Blauw-Zwart dit seizoen.

De ex-trainer van Club en Anderlecht ziet twee spelers die heel belangrijk zijn voor Club. “Die Nakamba pakt per match 100.000 ballen af en geeft dan nog een goeie pas ook. Eén van Clubs betere transfers van de laatste jaren. En Vormer is Vormer: speel 500 matchen op een seizoen en je kan 500 keer rekenen op hem. En ze mogen blijven wisselen van spits, ze blijven scoren”, stelt hij in Het Nieuwsblad.

“Club heeft maar weinig clean sheets, maar ze maken toch altijd meer doelpunten. De blunders van de keepers hebben nog geen enkel punt gekost. Omdat de spitsen allen regelmatig spelen, behouden ze ook hun vertrouwen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.