Brugse fans mogen nog altijd hopen op komst goudhaantje: “Club zou een goeie transfer zijn voor hem”

Bruges Till I Die (Club Brugge - Gent)

07 december 2017 12:30 - Club Brugge volgt al een tijdje de ontwikkelingen rond Krépin Diatta op de voet. Afgelopen zomer deed Blauw-Zwart zelfs tevergeefs een bod van 2,5 miljoen euro op de speler van Sarpsborg. Maar uitstel betekent niet altijd afstel.  

Enkele maanden geleden trok Manchester United nog aan de mouw van Diatta, maar zijn zaakwaarnemer is van mening dat de 18-jarige aanvaller op dit moment niet gebaat is bij een overgang naar Old Trafford. “Er zijn een aantal geruchten, maar Club Brugge heeft interesse samen met enkele Turkse en Franse clubs”, bevestigt manager Moustapha Fall. “Krépin moet naar een ploeg gaan waar hij speelminuten krijgt. Club zou een goeie transfer zijn voor hem.”

“Club Brugge is een goeie club omdat ze kansen geven aan jonge spelers en hen laten spelen. Ik denk dat hij zich bij Club goed kan ontwikkelen, zodat hij zich kan klaarmaken voor de volgende stap”, aldus Fall tegenover de Noorse tak van Eurosport. Diatta zelf heeft als Franstalige een lichte voorkeur voor de Ligue 1.

Maak kennis met de pijlsnelle Diatta

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.