Cartoon over Club Brugge schiet in het verkeerde keelgat: “Flauwe Cercle-trut”

Club-fans fuck you

05 december 2017 09:00 - Club Brugge pakte afgelopen weekend in extremis een punt op bezoek bij Eupen, mede dankzij het uitstekende werk van de videoref. In het slot van elke helft pakte die immers uit met een correcte ingreep, waardoor scheidsrechter Lawrence Visser bij twee strafschopfases terecht gecorrigeerd werd.

Voer genoeg voor cartoonist Marec om uit te pakken met onderstaande spotprent waarop “Videosint in Eupen” prijkt. Humor is natuurlijk nooit verkeerd, maar op deze manier doet de cartoon uitschijnen dat Club bevoordeeld werd door de videoref. Op sociale media steekt de Brugse aanhang zijn ergernis niet onder stoelen of banken. Een overzicht.
Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.