Clasie spreekt klare taal over Feyenoord-geruchten

Jordy Clasie (Club Brugge - Zulte Waregem)

06 december 2017 06:44 - Een gebrek aan wedstrijdritme en blessures zorgden ervoor dat Jordy Clasie zich in zijn eerste maanden bij Club Brugge moest beperken tot invalbeurten, maar de Nederlander lijkt stilaan aanspraak te maken op een basisplaats. Toch waren er de voorbije weken al geruchten over een vertrek bij Club.

In Nederland verschenen berichten dat Clasie volgend seizoen terug zou willen keren naar Feyenoord, waar het voor hem allemaal begon. “In mei was er contact met Feyenoord, maar voor hen was een terugkeer niet aan de orde. Dan heb ik andere opties bekeken. Onlangs kwam de vraag of ik – moest er ooit interesse zijn – een terugkeer zou zien zitten. Dat is iets helemaal anders”, weerlegt Clasie echter in Het Nieuwsblad.

“Momenteel ben ik heel gelukkig in Brugge. Ik vind hier mijn voetbalplezier terug. Nu wil ik de komende wedstrijden zo veel mogelijk minuten maken en mijn kwaliteiten tonen”, besluit de huurling van Southampton.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.