Clasie vindt dat 1 speler erbovenuit steekt bij Club Brugge: “Ik hou persoonlijk echt van zijn spel”

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

02 december 2017 02:15 - Jordy Clasie was één van de absolute verrassingen van de zomermercato, maar de huurling van Southampton is tot op heden nog altijd geen basisspeler bij Club Brugge. Enerzijds omdat hij met blessures kampte, anderzijds omdat zijn concurrenten op een hoog niveau blijven presteren. 

Clasie begrijpt dan ook dat Ivan Leko hem op dit moment niet zomaar in de basiself kan droppen. “De ploeg draait goed en dan is het sowieso moeilijk om als nieuwkomer een basisplaats te veroveren, maar ik voel me wel steeds beter. De eerste weken had ik een aanpassingsperiode nodig en moest ik mijn drive binnen het team vinden, maar ik voel me week na week sterker en fitter. Nu wacht ik op die ene kans. Die zal er zeker komen en dan moet ik zorgen dat ik er sta”, aldus de Nederlander in de Krant van West-Vlaanderen.

Intussen traint Clasie al een tijdje mee op Jan Breydel en heeft hij dus zicht op de kwaliteiten binnen de Brugse spelersgroep. “Wie tot dusver het meeste indruk op mij gemaakt heeft? Er zijn heel veel jongens in vorm en dus is het moeilijk om er iemand uit te pikken. Ruud, Stefano, Brandon… Maar ik hou persoonlijk echt van het spel van Hans Vanaken. Soepel, veel techniek, een goed inzicht. Ik vind het een heel fijne speler. In veel van onze doelpunten speelt hij een belangrijke rol.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.