Claude Makélélé zwaait met lof naar Club Brugge

Claude Makélélé

03 december 2017 10:30 - Claude Makélélé is er nog niet in geslaagd om punten te pakken met Eupen. Zowel thuis tegen Antwerp als op verplaatsing bij KV Oostende verloren de Panda’s met het kleinste verschil. Door de overwinning van KV Mechelen – de voorlaatste in de stand – is puntengewin echter broodnodig voor de ploeg van één van de beste verdedigende middenvelders uit de voetbalgeschiedenis. 

In aanloop naar de match tegen Club Brugge beseft Makélélé dat het ook tegen de huidige nummer 1 in België moeilijk zal worden om iets te rapen. Ivan Leko en zijn manschappen pakten dit seizoen immers een uiterst knappe 40 op 48.

“Club Brugge, dat is een beetje het FC Barcelona van de Jupiler Pro League. Met een goed georganiseerde ploeg, met automatismen en met een goede bank. Het is een machine die draait”, vertelt de Fransman aan La Dernière Heure. Voor de Oostkantonners is het vijf voor twaalf, aangezien de achterstand op Malinwa al 5 punten bedraagt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.