Clement: “Of mijn contract een opstapclausule bevat voor het geval Club zich mocht aanbieden?”

Philippe Clement op persconferentie

21 december 2017 09:30 - In 25 jaar profvoetbal was Philippe Clement maar liefst 16 jaar actief bij Club Brugge. Onze gewezen assistent-coach stak nooit onder stoelen of banken dat hij graag T1 zou worden op Jan Breydel, maar zijn eerste avontuur als hoofdcoach beleefde hij bij Waasland-Beveren. Met goed voetbal en een knappe zevende plaats trok hij al snel de aandacht en zo kwam hij bij KRC Genk terecht.

De overgang van de Freethiel naar de Luminus Arena was mogelijk omdat het contract van Clement een clausule bevatte die stelde dat hij ook middenin het seizoen zou mogen onderhandelen met een G5-ploeg. Bij KRC Genk kunnen ze wat dat betreft op hun beide oren slapen. Clement tekende immers een contract voor onbepaalde duur bij de Limburgers.

“Of mijn contract een opstapclausule bevat voor het geval Club Brugge zich mocht aanbieden? Nee, dat is nooit ter sprake gekomen. Onbepaalde duur, drie jaar, vijf jaar… Voor mij is dat van secundair belang. Mijn prioriteit is hier goed werk leveren”, klinkt het klaar en duidelijk in Het Belang van Limburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.