Club beticht van onwaarschijnlijke complottheorie: “Regelen ze dat met de ondervoorzitter van de KBVB?”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

14 december 2017 00:15 - Door de hevige regenval oordeelde scheidsrechter Jonathan Lardot woensdagavond dat het veld op Jan Breydel onbespeelbaar was. De kwartfinale in de Croky Cup tussen Club en Charleroi werd vervolgens noodgedwongen verplaatst naar dinsdag 16 januari om 20.45 uur. ‘Overmacht’ denkt een mens dan. Al heeft duidelijk lang niet iedereen het zo begrepen.

Zo zijn er heel wat voetballiefhebbers die de afgelasting luidop in vraag stellen. Zij denken dat Blauw-Zwart de match tegen de Carolo’s doelbewust liet uitstellen om zo meer rust te hebben in aanloop naar de topper tegen Anderlecht.

Ook Charleroi-coach Felice Mazzu verwijst subtiel naar de klassieker van zondag. Zelfs bij Club RTL lieten ze kwaad opzet uitschijnen. Club-fan Jonas Van Holderbeke (onderaan) reageert gevat op al die aantijgingen. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.