‘Club Brugge gelinkt aan Tottenham-speler’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

22 december 2017 05:00 - Enkele weken geleden gaf spelersmakelaar Mogi Bayat aan dat Club Brugge tijdens de wintermercato op zoek zal gaan naar een nieuwe doelman. De namen van Hendrik Van Crombrugge (Eupen), Stefanos Kapino (Olympiakos), Esteban Conde (Nacional) en David Ospina (Arsenal) vielen al meermaals, maar nu duikt nog een ander target uit de Premier League op. 

Volgens de Krant van West-Vlaanderen heeft Blauw-Zwart namelijk interesse in Michel Vorm. De 34-jarige doelwachter zit al enkele seizoenen aan de bank gekluisterd bij Tottenham, waar hij sinds 2014 aan de slag is. Hugo Lloris is in al die jaren de onbetwistbare nummer 1 bij de Spurs.

Aangezien het contract van Vorm volgende zomer afloopt, is hij voor heel wat ploegen een interessante optie. Club zou de Nederlander met Surinaamse roots echter de zekerheid op speelgelegenheid kunnen geven. Met meer dan 10 jaar ervaring in Nederland en Engeland is de tweede doelman van Tottenham zonder twijfel een betrouwbaar sluitstuk. Eerder kwam Vorm ook voor Sanwsea City en FC Utrecht uit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.