Club Brugge kent zijn mogelijke tegenstander in de halve finale van de Croky Cup

Loting Croky Cup voor halve finales in de Beker van België

14 december 2017 17:07 - De kwartfinale tussen Sporting Charleroi en Club Brugge kon woensdagavond omwille van de hevige regenval niet plaatsvinden en zal worden ingehaald op dinsdag 16 januari om 20.45 uur. Desondanks werd er wél al geloot voor de halve finales in de Beker van België. 

Standard, Genk en Kortrijk zijn alvast zeker van hun plekje bij de laatste vier. En dan is er nog een papiertje waarop “Winner #CLUCHA” stond, oftewel de winnaar van het nog te spelen duel tussen Club Brugge en Charleroi.

Halve finales Croky Cup

KV Kortrijk – KRC Genk
Standard – winnaar Club Brugge / Charleroi

Kortom: als Club Brugge erin slaagt om Charleroi te verslaan in de kwartfinale ontmoet het Standard in de halve finales. Blauw-Zwart speelt in dat geval de heenmatch op Sclessin, de terugmatch zou in Jan Breydel zijn.

Als de weergoden ons de komende weken wat gunstiger gezind zijn, worden de heenwedstrijden in de halve finales afgewerkt op 30 januari, 31 januari of 1 februari. De terugwedstrijden op 6, 7 of 8 februari.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.