Club Brugge komt met mooie geste voor blokkende studenten

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

24 december 2017 07:09 - De kerstvakantie is net begonnen, maar dat is niet voor iedereen een periode van ontspanning. Studenten blokken op dit moment volop voor hun examens in januari, maar Club Brugge komt speciaal voor hen met een mooi initiatief.

Studenten die nog een plaatsje zoeken om te blokken, kunnen immers terecht in het Jan Breydelstadion. In het Clubmuseum kunnen 25 studenten terecht om er hun examens voor te bereiden. Ook de beloften van Club zitten daar overigens om te blokken.

“Maar ‘No sweat, no glory’, dat geldt dus evenzeer voor de andere studenten en die zullen we hier straks met open armen ontvangen. Clubsupporters zijn nu eenmaal van alle leeftijden”, reageert Peter Gheysens, coördinator van de Club Brugge Foundation, in Krant van West-Vlaanderen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.