Club Brugge krijgt duidelijk antwoord van KV Mechelen omtrent interesse in Bandé

Johan Timmermans (KV Mechelen)

01 december 2017 03:00 - Hassane Bandé is momenteel één van de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League. De 19-jarige Burkinese aanvaller van KV Mechelen slaagde er dit seizoen al acht keer in om de netten te laten trillen en is dan ook grof wild op de transfermarkt. 

Zo polsten Club Brugge, Anderlecht, Porto, Wolfsburg en PSV al naar de voorwaarden van het goudhaantje van Malinwa. Achter de Kazerne zijn ze echter niet van plan om hun spits tijdens de wintermercato te laten gaan.

“We hebben meer middelen om in zulke dossiers rustiger te zijn”, vertelt Olivier Somers – één van de nieuwe investeerders van de club – aan Het Laatste Nieuws. “Bandé zal niet vertrekken, daar zijn we 100% zeker van”, aldus zijn glasheldere boodschap aan de geïnteresseerde clubs. Voorzitter Johan Timmermans hoopt straks minstens 5 miljoen euro voor de goalgetter te vangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.