‘Club Brugge laat zomeraankoop alweer vertrekken’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

18 december 2017 05:00 - Club Brugge haalde afgelopen zomer heel wat nieuwe namen in huis, waarvan de ene al meer een voltreffer bleek dan de ander. Spelers als Marvelous Nakamba en Emmanuel Dennis bewezen alvast hun meerwaarde, maar namen als Erhan Masovic en Riley McGree zagen we nog geen minuut aan het werk bij de eerste ploeg. Voor laatstgenoemde ziet het ernaar uit dat hij (tijdelijk) andere oorden mag opzoeken.

McGree werd weggeplukt bij Adelaide United, waar hij beschouwd wordt als één van de grootste talenten uit het Australische voetbal. Op Jan Breydel schopte de 19-jarige middenvelder het echter nog niet verder dan de beloften van Blauw-Zwart en naar verluidt wordt er geoordeeld dat hij nog niet klaar is voor het grote werk.

Om zijn ontwikkeling niet af te remmen, zou Club een oplossing voor McGree zoeken. Volgens het Australische The Herald wordt er werk gemaakt van een uitleenbeurt aan de Newcastle Jets. De huidige nummer 2 uit de A-league zou zelfs al zo goed als rond zijn met Blauw-Zwart. Volgende maand werkt McGree nog een tornooi af met de Australische beloften, daarna zou hij aansluiten bij de Newcastle Jets.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.