‘Club Brugge leent ex-Rode Duivel als T1 uit aan KM Torhout’

Club-mascotte viert overwinning

08 december 2017 01:00 - Vorige maand voegde Club Brugge met KSV Diksmuide een derde ploeg toe aan zijn West-Vlaamse partnerclubs. Met KVK Westhoek en KM Torhout had Blauw-Zwart eerder al een samenwerking op poten gezet. Laatstgenoemde club hoopt daar de vruchten van te kunnen plukken om een geschikte T1 aan te stellen.

KM Torhout is na de ontslagen Allan Deschodt op zoek naar een nieuwe hoofdcoach en daarbij passeerden al heel wat namen de revue: Bruno Debo, Francky Cieters, Jurgen Van Opstaele, Christian Adelaere en Drazen Kukuric. Geen één van hen zou echter nog in de running zijn voor de job, omdat het Torhoutse bestuur een wit konijn uit de hoge hoed wil toveren.

Volgens Het Nieuwsblad zal immers niemand minder dan Maarten Martens de nieuwe T1 op de Velodroom worden. De gewezen Rode Duivel zou door Club Brugge uitgeleend worden aan onze partnerclub in de Tweede Amateurklasse.

Martens – die in het verleden nog uitkwam voor Anderlecht, AZ Alkmaar, PAOK Saloniki en Cercle Brugge – woont in de buurt van Eeklo en is al bijna 1,5 jaar jeugdtrainer bij Club Brugge. Hij hoopt beide taken te combineren. Ten laatste dinsdag zou alles definitief rond moeten zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.