Club Brugge tattoo in de kijker: “It’s in my DNA”

Nathan toont zijn tattoo van Club Brugge

17 december 2017 16:44 - Club Brugge beschikt over een hondstrouwe aanhang die er fier op is om tot de Blauw-Zwarte familie te behoren. Sommige fans laten hun liefde voor Blauw-Zwart zelfs vereeuwigen met een tattoo. Want Club-supporter ben je niet voor even, maar voor het leven! Nathan mag deze speciale rubriek aftrappen.

Hoe lang ben je al fan van FCB?

“Ik ben al heel mijn leven lang supporter, it’s in my DNA. Met andere woorden: al 21 jaar.”

Wat is je mooiste herinnering aan Blauw-Zwart?

“Ik kan niet kiezen, dus het zijn er drie. Eerst en vooral de 2-1 van Lior Refaelov in de bekerfinale tegen Anderlecht. Uiteraard mag ook de kampioenenmatch tegen RSCA niet ontbreken. In 2009 was ik er ook bij toen Club Brugge aan het langste eind trok in een bloedstollende penaltyreeks tegen Lech Poznan. Zo plaatsten Adrie Koster & co zich voor de groepsfase van de Europa League. Die ontlading staat voor altijd in mijn geheugen gegrift.”

Waarom liet je Club Brugge op je lichaam vereeuwigen? 

“Ik heb altijd al gezegd dat ik een tattoo wilde van Club Brugge. Mijn keuze om er uiteindelijk ook effectief eentje te laten plaatsen, was op latere leeftijd dus een logisch gevolg.”

Hoe kwam je aan inspiratie voor het design?

“Het design is eigenlijk ontworpen door de vader van mijn ex-vriendin.”

Waar heb je je tattoo laten plaatsen?

“Bij Kingpin in Brugge, omdat ik er goeie recensies van las op internet.”

Club Brugge tattoo van Nathan

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.