‘Club Brugge wil nog een tweede speler bij Antwerp wegplukken’

Lior Refaelov (Club Brugge - Antwerp)

30 december 2017 07:10 - Het is nog afwachten hoe actief Club Brugge zal zijn op de transfermarkt in januari, maar de geruchtenmolen draait alvast op volle toeren. Er lijkt vooral uitgekeken te worden naar een doelman, een flankspeler en eventueel een offensieve middenvelder als Refaelov vertrekt. Maar ook andere opportuniteiten zou Club niet laten passeren.

Daarvoor kijkt Club ook rond in de vaderlandse competitie. Zo werd de voorbije dagen bericht dat Blauw-Zwart interesse heeft in Ivo Rodrigues, dit seizoen één van de revelaties bij Antwerp. De Portugees zou echter niet de enige speler van de Great Old zijn die Club op het oog heeft.

Volgens La Dernière Heure is Club ook gecharmeerd door Matheus Borges. De 25-jarige Braziliaan werd in de zomer gehuurd bij Londrina en groeide snel uit tot een sterkhouder in de defensie van Antwerp. Dat zorgt ervoor dat er de nodige interesse is, want ook Eintracht Frankfurt werd al aan hem gelinkt.

Club zal wel met Antwerp rond de tafel moeten gaan zitten, want de verwachting is dat Borges in de nabije toekomst definitief overgenomen zal worden door de nummer vier in het klassement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.