Club-fans dagen Anderlecht-aanhang uit en lachen met Hein Vanhaezebrouck

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

01 december 2017 16:33 - Club Brugge en wedstrijden op verplaatsing, in het recente verleden was dat niet bepaald een goeie combinatie. Dit seizoen mogen we tot dusver echter allesbehalve klagen. Enkel op bezoek bij Moeskroen (2-1) en KRC Genk (2-0) leed Blauw-Zwart een nederlaag. Verplaatsingen naar Lokeren (0-4), Zulte Waregem (1-2), KV Kortrijk (1-2), Charleroi (1-2) en KV Oostende (2-3) liepen daarentegen wél goed af. En ook in de beker won Club buitenshuis bij Roeselare (1-5) en Zulte Waregem (2-3). 

Zo beleefden de meegereisde Club-fans donderdagavond nog maar eens een topavond. Er waren de indrukwekkende “Ivan Leko’s Bruges Army”-gezangen, maar daarnaast konden enkele sneertjes richting Anderlecht niet uitblijven. Onze ambitieuze aartsrivaal werd woensdagavond immers met 0-1 uitgeschakeld door Standard.

En dat wilde de Brugse aanhang toch nog graag even benadrukken in het Regenboogstadion. “O le le, o la la, alle Brusseleirs, da zijn sukkeleirs”, “Al wie ni springt dat is een ****”, “Are you watching Anderlecht?” en “Dikke Hein, die kan ni mee” rolden vanuit een feestend bezoekersvak. Op zondag 17 december is een uitverkocht Jan Breydel het decor voor de thuismatch tegen RSCA.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.