Club-fans gieren het uit wanneer ze mislukte poging tot sfeerbeleving in het Astridpark zien

Blue Army tifo

27 december 2017 17:49 - Terwijl Jan Breydel zélfs op tweede Kerstdag kolkt voor een match tegen Moeskroen, geraakt het Astridpark enkel in toppers nog gevuld. De sfeerbeleving staat echter al jarenlang op een laag pitje bij onze rivaal. Voor de komst van AA Gent gaf het bestuur van Anderlecht zijn fans dan maar het nodige ‘huiswerk’ mee om ambiance te creëren. Tevergeefs, zo bleek achteraf.

Toen de Anderlecht-fans dinsdagavond plaats namen in het Astridpark merkten ze onderstaande vuistregels op:

  1. Vorm een gigantisch paars-wit vlak door uw klapper de lucht in te steken als de spelers het veld betreden!
  2. Start een Mexican wave in minuut 15!
  3. Klap bij het rustsignaal zo hard mogelijk met jullie klappers!

Sporza-commentator Tom Boudeweel kon desondanks niet anders dan vaststellen dat de Anderlecht-aanhang op zeker 2 van de 3 ‘gedragsregels’ faalde. Al is het natuurlijk nog maar de vraag of je onderstaande tifo echt geslaagd kan noemen.

De Brugse fans konden na de 4-2 overwinning tegen Moeskroen rustig toekijken hoe de concurrenten het er vanaf brachten. Vooral de mislukte poging tot sfeerbeleving werkte daarbij serieus op de lachspieren. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.