Club-fans roepen om basisplaats voor bankzitter, ook Vormer zwaait met lof

Brugse aanhang viert (Club Brugge - Gent)

05 december 2017 14:30 - Club Brugge geraakte afgelopen zondag niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij rode lantaarn Eupen, hetgeen vooral te wijten was aan een erbarmelijke eerste helft. Ivan Leko vertelde achteraf dat hij op Vormer en Mechele na iedereen had willen wisselen, maar er was nog een ander lichtpunt aan de Kehrweg. 

Zo was de invalbeurt van Jordy Clasie – die zich naar eigen zeggen fitter dan ooit voelt – erg hoopgevend. Dat zag ook Ruud Vormer. “Ik vond het een goeie keuze om Clasie erin te gooien. We kregen meer grip op de wedstrijd en het spel liep ook iets beter”, vertelt onze aanvoerder daarover aan Sporza.

Heel wat Brugse supporters hopen dan ook dat de huurling van Southampton zondag in de basis verschijnt tegen Lokeren. Clasie moest tot dusver tevreden zijn met 5 invalbeurten die hem in totaal 127 speelminuten opleverden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.