Club-fans zitten met dubbel gevoel na afgelaste bekermatch tegen Charleroi

Fiere Club-fans (Club Brugge - Antwerp)

13 december 2017 21:00 - De hevige regenval heeft ervoor gezorgd dat het bekerduel tussen Club Brugge en Charleroi woensdagavond niet kon plaatsvinden. De inhaaldatum voor de kwartfinale van de Croky Cup ligt nu vast op dinsdag 16 januari om 20.45 uur.

Twee uur voor aanvang van de wedstrijd besliste scheidsrechter Jonathan Lardot om de match af te gelasten, maar op dat moment waren heel wat supporters al onderweg naar Jan Breydel. Voor hen was het dan ook extra zuur dat ze zonder voetbal opnieuw huiswaarts moesten keren. Sommige fans kunnen bovendien niet aanwezig zijn op de nieuwe datum.

Maar “Elk nadeel heb zijn voordeel” zei ene Johan Cruijff ooit. Zo vinden heel wat Club-fans het wel prettig dat Ivan Leko en zijn manschappen zich zonder zware bekermatch in de benen volop kunnen focussen op de topper van komende zondag tegen Anderlecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.