Club heeft nog werk met Wesley: “Daardoor is het niet altijd overtuigend”

Wesley Moraes (Club Brugge - Gent)

24 december 2017 14:39 - Ivan Leko kan dit seizoen over vier min of meer gelijkwaardige spitsen beschikken en de trainer wisselt dan ook regelmatig tussen zijn aanvallers. Diegene die tot nu toe de meeste speelminuten wist te verzamelen, is Wesley Moraes. De 21-jarige Braziliaan zit al aan dertien basisplaatsen en vijf invalbeurten en doet daarmee beter dan zijn concurrenten.

Toch krijgt Wesley nog regelmatig kritiek en ook assistent-trainer Rudi Cossey beseft dat er nog werk aan de winkel is. “Hij kiest nog iets te vaak voor het duel en niet voor de diepgang zonder bal. Verdedigers hebben het dan makkelijker om een man op hem te kleven en nu mist hij nog de ervaring om dan als winnaar uit dat duel te komen. Af en toe laat hij zich nog beïnvloeden”, legt Cossey uit in Sport/Voetbalmagazine.

“Hij mist ook nog een beetje de koelbloedigheid in de laatste meters om het af te maken. Daardoor is het niet altijd overtuigend wat hij brengt. Op zijn werk voor de ploeg valt niks aan te merken, hij blijft de jongen met het meeste potentieel om door te groeien naar een goeie spits”, besluit Cossey echter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.