‘Club kan Anderlecht nieuwe tik toedienen en wil ook in Frankrijk shoppen’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

19 december 2017 06:42 - De 5-0 van afgelopen zondag zindert bij Anderlecht nog altijd flink na, maar mogelijk is het niet de enige klap die Club uitdeelt aan zijn aartsrivaal. Ook op de transfermarkt zou Blauw-Zwart Anderlecht straks een serieuze hak kunnen zetten.

Anderlecht werd de voorbije dagen nadrukkelijk in verband gebracht met Josué Colman, een 19-jarige middenvelder van Cerro Porteño. Het Nieuwsblad weet dat de Paraguayaan ook bij Club aangeboden werd. Club zou net als Anderlecht bovendien al met de entourage van de speler gesproken hebben.

Daarnaast zou Club ook nog twee spelers uit de Franse competitie op het oog hebben. Volgens RMC Sport denkt Blauw-Zwart aan twee manschappen van Lorient. Het zou Majeed Waris, een 26-jarige spits, tot het einde van het seizoen willen huren. Daarnaast wordt ook Denis Bouanga, een 23-jarige flankspeler, gevolgd. Die laatste geniet ook interesse van Saint-Etienne en Amiens.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.