Club krijgt ervan langs na dubbele ingreep videoref: “Corrupte boel”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

03 december 2017 20:01 - Club Brugge heeft zondagavond 2-2 gelijkgespeeld en zo in extremis een nederlaag op bezoek bij Eupen vermeden. Blauw-Zwart had aan de Kehrweg wel geluk dat er een videoref aanwezig was. De man in het busje corrigeerde immers in het slot van elke helft een foutieve beslissing van scheidsrechter Lawrence Visser. 

Toch is lang niet iedereen het erover eens dat de videoref de juiste beslissingen nam. Zo zijn er heel wat voetballiefhebbers (lees: niet-Club-fans) die op sociale media de wenkbrauwen fronsen en met scherp schieten. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.