‘Club laat zijn oog vallen op Griekse international’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

19 december 2017 13:37 - Club Brugge heeft op dit moment weinig te klagen qua spelersmateriaal en prestaties, maar toch zullen er in januari wellicht weer enkele nieuwe gezichten neerstrijken op Jan Breydel. Bart Verhaeghe gaf al aan dat onder meer de Zuid-Amerikaanse markt in de gaten gehouden wordt.

Maar ook in Griekenland zou Club rondkijken. Het Griekse medium Gazzetta meldt dat Blauw-Zwart opnieuw zaken wil gaan doen met Olympiakos. Nadat in de zomer Björn Engels naar de Griekse kampioen verhuisde, zou Stefanos Kapino nu de omgekeerde beweging moeten maken.

De 23-jarige doelman, die al negen caps telt voor de Griekse nationale ploeg, zit bij Olympiakos in de B-kern, naar verluidt na een akkefietje met uitgerekend Engels, en mag vertrekken. Club kende dit seizoen dan weer problemen met zijn keepers. Nadat Horvath en Hubert enkele keren in de fout gingen, heroverde Ludovic Butelle zijn plaats tussen de palen, maar de Fransman lijkt geen optie voor de lange termijn. Velen achten het dan ook niet onwaarschijnlijk dat er in januari nog een nieuwe doelman komt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.