Club net op tijd voor toptransfer: “Dan hadden we hem niet kunnen halen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

06 december 2017 12:15 - Club Brugge deed in de zomer een pak transfers, die tot dusver wisselend succes kenden. Twee spelers kunnen wel zonder twijfel in de categorie ‘meerwaarde’ geplaatst worden. Op het middenveld deed Marvelous Nakamba in geen tijd Timmy Simons vergeten en voorin was Emmanuel Dennis al vaak beslissend.

Voor die laatste was Club er maar net op tijd bij, onthult Vincent Mannaert nu. “Onderhandelingen zijn nooit makkelijk, maar onze scouting leverde voortreffelijk werk en daardoor hadden we meer tijd dan de anderen”, aldus onze CEO in La Capitale.

“Shakhtar Donetsk wilde Dennis er op het einde ook zeer graag bij, net als Spaanse en Italiaanse ploegen. Als we 2-3 weken langer hadden gewacht, dan hadden we Dennis niet kunnen halen”, besluit Mannaert.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.