‘Club ziet transfertarget voor 9,5 miljoen euro weggekaapt worden’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

04 december 2017 03:00 - Met Ryota Morioka (Waasland-Beveren), Hendrik Van Crombrugge (Eupen), Aleksandar Boljević (Waasland-Beveren) en Hassane Bandé (KV Mechelen) staan er momenteel 4 spelers uit de Jupiler Pro League op het verlanglijstje van Club Brugge. Laatstgenoemde lijkt Blauw-Zwart echter nu al te mogen schrappen. 

Zo meldt De Telegraaf dat Ajax op het punt staat om Bandé aan te trekken. Volgens de doorgaans betrouwbare journalist Mike Verweij betalen de Amsterdammers ruim 9,5 miljoen euro voor de sensatie van Malinwa, die dit seizoen 8 keer raak trof in 11 wedstrijden. De 19-jarige Burkinees zou zondagavond laat zelfs al gespot zijn in het Jaz-hotel, naast de ArenA.

Ajax heeft al een akkoord met KV Mechelen en hoopt vandaag de onderhandelingen met de flankspeler zelf af te ronden. Naar verluidt ligt er bij onze noorderburen een contract van 5 jaar klaar voor Bandé. De talentvolle aanvaller had de topclubs voor het uitkiezen en kon in eigen land ook bij Club Brugge en Anderlecht terecht, maar een transfer naar Ajax is volgens zijn entourage de beste stap voor zijn carrière.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.