Coucke koopt Anderlecht, Club-fans reageren onthutst: “Als jonge ondernemer een Paars-Witte aktetas”

Marc Coucke (KV Oostende)

20 december 2017 17:03 - Wouter Vandenhaute en Paul Gheysens waren de 2 topfavorieten om met Anderlecht aan de haal te gaan, maar tegen alle verwachtingen in wordt niemand minder dan Marc Coucke de nieuwe eigenaar van onze aartsrivaal. De zoon van Michel Verschueren zit mee in de deal. De Brugse aanhang reageert verbouwereerd.

Niemand verwachtte het, maar de gewezen sterke man van KV Oostende wordt met 70% van de aandelen de nieuwe baas in het Astridpark. In het verleden werd Coucke nochtans altijd naar voren geschoven als een sympathisant van Club Brugge. Ook in zijn communicatie had het daar steevast alle schijn van. Op Twitter begrijpt de Blauw-Zwarte aanhang er helemaal niets van.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.