De 11 namen bij Club Brugge en Anderlecht

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

17 december 2017 13:17 - Op speeldag 19 van de Jupiler Pro League is het Jan Breydelstadion het decor voor de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht. Mits een driepunter kan Blauw-Zwart zijn voorsprong uitbouwen tot maar liefst 13 punten. In het slechtste geval nadert de aartsrivaal uit Brussel tot op 7 punten. 

Ivan Leko kan tegen RSCA niet rekenen op geblesseerden Ahmed Touba en Thibault Vlietinck. Jelle Vossen zit op de bank, maar onze aanvaller ondervindt nog altijd wat last van zijn knie en enkel. Velen hadden verwacht dat onze coach Jordy Clasie van bij het begin zou laten opdraven, maar Marvelous Nakamba krijgt opnieuw de voorkeur.

Hein Vanhaezebrouck kan op zijn beurt niet rekenen op Nicolae Stanciu (geblesseerd), Alexandru Chipciu (begrafenis van zijn overleden vader), Olivier Deschacht (geschorst), Lukasz Teodorczyk (geschorst), Andy Najar (hervat pas maandag met de beloften) en Emmanuel Sowah (geopereerd voor pubalgie). Twijfelachtige spelers zoals Kara Mbodj, Adrien Trebel en Sven Kums staan gewoon aan de aftrap. Opvallend: ook Robert Beric mag starten.

TIP –> klik hier om via een kwalitatieve livestream naar Club Brugge – Anderlecht te kijken

Opstelling Club Brugge

Butelle – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Hubert, Vossen, Decarli, Vanlerberghe, Clasie, Dennis en Refaelov

Opstelling Anderlecht

Boeckx – Appiah, Kara, Spajic, Obradovic – Kums, Trebel, Dendoncker, Hanni, Gerkens – Beric

Bankzitters: Sels, Sa, Onyekuru, Bruno, Harbaoui, Kayembe of Dante en Cools of Lokonga

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.