De 11 namen bij Club Brugge en Lokeren

Stefano Denswil (Club Brugge - Sint-Truiden)

10 december 2017 13:29 - Er was veel twijfel of de wedstrijd tussen Club Brugge en Sporting Lokeren zou kunnen plaatsvinden door de hevige sneeuwval, maar scheidsrechter Luc Wouters heeft beslist dat er gevoetbald kan worden. 

Ivan Leko zorgt voor 4 wijzigingen ten opzichte van de ploeg in Eupen. Laurens De Bock, Saulo Decarli, Emmanuel Dennis en Marvelous Nakamba verdwijnen uit de basiself. Bij die laatste is dat omdat hij op één kaart van een schorsing staat en onze Zimbabwaan anders de topmatch tegen Anderlecht dreigt te missen. Voor Jordy Clasie is het zijn eerste basisplaats bij Blauw-Zwart.

Opstelling Club Brugge

Butelle – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Clasie, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, Decarli, Vanlerberghe, Nakamba, Dennis en Refaelov

Opstelling Sporting Lokeren

Verhulst, Skulason, Michel, De Sutter, Terki, Ticinovic, Rassoul, De Ridder, Filipovic, Söder en Mpati

Bankzitters: de Wolf, Marzo, Kehli, Hupperts, Monsecour, Benchaib en Torres

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.