De 11 namen bij Club Brugge en Moeskroen

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

26 december 2017 13:17 - Ook op tweede kerstdag staat er voetbal op het programma in de Jupiler Pro League. Zo ontvangt Club Brugge het Moeskroen van Mircea Rednic. Opvallend: zelfs op deze werkdag – althans voor sommigen onder ons – is Jan Breydel uitverkocht!

Ivan Leko kan tegen Moeskroen niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Ahmed Touba en Thibault Vlietinck. Onze coach houdt zoals verwacht vast aan het elftal dat een maatje te groot bleek voor zowel Anderlecht (5-0) als KV Mechelen (0-3).

Opstelling Club Brugge

Butelle – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Wesley en Diaby

Bankzitters: Hubert, Simons, Clasie, Vanlerberghe, Vossen, Dennis en Refaelov

Opstelling Moeskroen

Butez – Van Durmen, De Medina, Godeau, Vojvoda, Huyghebaert – Govea, Amallah, Mohamed – Awoniyi en Bolingi

Club-fans hopen op 3 punten onder de kerstboom

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.