De 11 namen bij KV Mechelen en Club Brugge

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

20 december 2017 19:53 - Na de glansprestatie in eigen huis tegen Anderlecht opent Club Brugge de 20ste speeldag in de Jupiler Pro League op het veld van KV Mechelen. Ivan Leko rekent op onderstaande namen om ook Achter de Kazerne de drie punten mee te graaien.

Onze trainer kan tegen Malinwa niet rekenen op geblesseerden Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Saulo Decarli. Hetgeen overigens niet voor problemen zorgt, aangezien Leko tegen KV Mechelen kiest voor dezelfde 11 namen die Anderlecht van de mat speelden en met een 5-0 pandoering terug naar Brussel stuurden.

Opstelling Club Brugge

Butelle – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Hubert, Clasie, Refaelov, Vossen, Mera, Vanlerberghe en Dennis

Opstelling KV Mechelen

Coosemans – Cobbaut, De Witte, Cocalic, Tomecak – Claes, El Messaoudi, Rits, Kawaya – Bandé en Pedersen

Bankzitters: Paulussen, Kolovos, Van Cleemput, Moris, Filipovic, Drazic en Ganvoula

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.