De Mos enthousiast over 2 Club-spelers: “Hij doet dingen die een ander niet kan”

Aad de Mos (analist)

30 december 2017 07:29 - Club Brugge was de voorbije zes maanden outstanding en dat heeft ervoor gezorgd dat een aantal spelers in the picture lopen. Voor de verkiezing van de Gouden Schoen volgende maand horen twee spelers van Club bij het kransje topfavorieten: Ruud Vormer en Hans Vanaken.

Ook Aad de Mos is zwaar onder de indruk van het duo. “Van Vanaken geniet ik altijd. Er wordt geklaagd over zijn grinta en dat soort flauwekul. Maar hij heeft voetbalverstand en doet dingen die een ander niet kan”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

Ook voor Ruud Vormer breekt de Nederlander een lans. “In Nederland heeft hij de perceptie tegen omdat hij bij Feye­noord niet aan de bak kwam. Maar zoals hij nu speelt, hoort hij een plaatsje te hebben bij de 22 van Oranje.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.