Degryse ergert zich mateloos aan Vanhaezebrouck en verwijst daarbij naar Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

12 december 2017 04:00 - Anderlecht wist afgelopen zondag niet van welk hout pijlen maken tegen Charleroi en ging roemloos met 1-3 onderuit. Na afloop was Hein Vanhaezebrouck niet te spreken over het feit dat scheidsrechter Lawrence Visser naar de stip wees toen Olivier Deschacht een duwtje in de rug gaf van Kaveh Rezaei. Marc Degryse fronst de wenkbrauwen.

Vanhaezebrouck is van mening dat zijn ploeg de laatste weken wel érg veel beslissingen in het nadeel gefloten kreeg, zowel in de Jupiler Pro League als op het Europese toneel. “Bepaalde ploegen krijgen zo’n zaken in het voordeel gefloten”, voegde hij er fijntjes aan toe, zonder weliswaar namen te noemen.

Degryse kan de uitspraken van de trainer van RSCA maar matig appreciëren. “Toen Hein coach was van Kortrijk en Gent vertelde hij continu dat grote clubs de beslissingen van de scheidsrechters altijd meekrijgen. Nu zit hij bij een grote club en klaagt hij nog. Moeten we dan gaan concluderen dat Vanhaezebrouck Club Brugge de grootste club van het land vindt?”, vraagt de analist zich luidop af.

“Dit soort verdediging zijn we toch niet gewoon van Anderlecht. Herman Van Holsbeeck heeft altijd gezegd dat Anderlecht daar niet aan meedoet. Wat dat betreft doet Hein het niet goed”, oordeelt Degryse in Extra Time.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.