Download nu de geremixte Ringtone van Ruud!

Ringtone Ruud Vormer - Doorgaan, kapot maken

31 december 2017 09:00 - Met 7 doelpunten en 15 assists achter zijn naam lijkt niemand Ruud Vormer van de Gouden Schoen te kunnen houden. Ook in de historische 5-0 zege tegen Anderlecht was onze captain wedstrijdbepalend. Al zal vooral zijn interview na afloop bijblijven bij heel wat fans. 

Toen Abdoulay Diaby net voor het rustsignaal voor een 2-0 voorsprong zorgde, vroegen heel wat waarnemers zich af met welk gevoel Club uit de kleedkamer zou komen. “Wat we tegen elkaar zeiden tijdens de rust? Dat we moesten doorgaan, hen kapot maken!”, sprak Vormer klare taal. En zo geschiedde.

Zijn legendarische woorden hebben intussen geleid tot een exclusieve ringtone, getiteld “FCB ft. Ruud Vormer – DOORGAAN KAPOTMAKEN!” Onderstaand de beelden van PlaySports. Je kan de ringtone hier downloaden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.