Eddy Snelders ziet 3 redenen waarom Anderlecht zondag kan winnen op Jan Breydel

Anthony Limbombe (Club Brugge - Anderlecht)

15 december 2017 07:00 - Terwijl er bij Club Brugge geen vuiltje aan de lucht is, spartelt Anderlecht door de Jupiler Pro League. Het verschil tussen beide topclubs bedraagt intussen al 10 punten en dus is het extra uitkijken naar de rechtstreekse confrontatie van komende zondag. Eddy Snelders blikt vooruit. 

Zeker nu Hein Vanhaezebrouck slechts 11 veldspelers ter beschikking heeft, is Blauw-Zwart de grote favoriet. Gezien de statistieken is Club in eigen huis eigenlijk áltijd favoriet. Desondanks acht Snelders Paars-Wit niet kansloos. Hij schuift 3 redenen naar voren waarom Anderlecht zondag tegen de verwachtingen in tóch kan winnen.

“Ten eerste omdat Anderlecht meestal goed voor de dag komt op Club Brugge”, steekt de analist van wal. “Het is een verplaatsing die Paars-Wit goed ligt. Ten tweede omdat Anderlecht uit zal zijn op revanche na de thuisnederlaag tegen Charleroi en ten derde omdat Anderlecht verplicht is om deze competitie nog spannend te houden”, klinkt het bij Sporza.

Volgens Snelders is de afgelaste bekermatch tegen Charleroi wel een serieuze meevaller voor Ivan Leko en zijn manschappen. “Het is voor Anderlecht een nadeel dat de bekerwedstrijd van Club afgelast werd. Want zo’n midweekmatch op een zwaar veld, dat zou nog in de benen zitten. Nu is Club Brugge even fris. Ze spelen niet altijd even briljant, maar Leko heeft wel een goed geheel gesmeed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.