Eupen – Club, de rode lantaarn tegen de leider, maar Anthuenis ziet 2 valkuilen voor Blauw-Zwart

Aimé Anthuenis (analist)

03 december 2017 13:00 - Op papier zou Eupen een hapklare brok moeten worden voor Club Brugge. Toch zijn er volgens Aimé Anthuenis enkele extra factoren die ervoor kunnen zorgen dat Ivan Leko en zijn manschappen straks in de problemen geraken. 

De gewezen bondscoach verwacht een moeilijke zondagavond voor Blauw-Zwart. “Club Brugge heeft nog maar net 120 minuten in de benen in de Beker van België en moet nu alweer op een relatief verre trip naar Eupen. Bovendien bestaat de kans dat de wedstrijd omwille van de sneeuwval op een zwaar veld moet worden afgewerkt.”

Volgens Anthuenis wordt het allesbehalve een walk-over aan de Kehrweg. “Profs moeten voldoende hebben aan drie dagen recuperatietijd, maar er komt deze keer wel erg veel extra bij kijken. Het wordt dus zeker geen makkie voor Blauw-Zwart, integendeel zelfs. Al is de thuisploeg onder Makelélé nog wel puntenloos”, klinkt zijn analyse in De Zondag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.