Ex-Bruggeling te gast in Extra Time om historische zege van Club tegen Anderlecht te analyseren

Frank Raes (analist)

18 december 2017 03:00 - De onregelmatigheden in de Wasico, de heropleving van KV Kortrijk, de nieuwe coach van KRC Genk, de bizarre afgekeurde goal van AA Gent, Antwerp dat steeds harder op de deur van Play-Off 1 klopt,… Maar voor hét hoogtepunt van speeldag 19 in de Jupiler Pro League moesten we op Jan Breydel zijn. Club Brugge maakte Anderlecht immers met de grond gelijk en won met maar liefst 5-0!

De grootste overwinning van Blauw-Zwart ooit tegen de rivaal uit Brussel zal in Extra Time uitvoerig besproken worden. Zo is Hugo Broos de centrale gast vandaag. De winnaar van de Afrika Cup was zowel als speler als trainer jarenlang actief bij Club en Anderlecht en is dus de geschikte man om de topper te analyseren.

Naast Broos zullen ook moderator Frank Raes, Filip Joos, Marc Degryse en Jan Mulder hun zegje mogen doen over de klassieker. En iets zegt ons dat laatstgenoemde wel eens stevig uit de hoek kan komen wat betreft het povere spel bij Paars-Wit. “Anderlecht staat te koop, maar is geen cent meer waard” en “Die Play-Offs worden één grote triomftocht voor Club”,oordeelde Mulder zondagavond al bij PlaySports. De uitzending begint zoals elke week omstreeks 22u op Canvas.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.