Ex-Bruggeling vanavond te gast in Extra Time

Frank Raes (analist)

11 december 2017 09:00 - Er valt weer heel wat te zeggen over speeldag 18 in de Jupiler Pro League. De sneeuw die op zondag bijna roet in het eten gooide, het ontslag van Albert Stuivenberg bij KRC Genk, de blitzstart van Club Brugge tegen een mak Lokeren, Anderlecht dat thuis roemloos onderuit ging tegen Charleroi, de kopstoot van Teodorczyk, de knalprestatie van Waasland-Beveren tegen een onmondig Standard,…

Over dat laatste zal centrale gast Philippe Clement ongetwijfeld zijn zegje mogen doen. Onze gewezen verdediger en assistent-coach maakt indruk op de Freethiel en doet dat met aantrekkelijk voetbal. Dat mochten de Rouches afgelopen vrijdag aan den lijve ondervinden.

Bovendien zou Fille één van de topfavorieten zijn om Stuivenberg op te volgens als hoofdcoach van KRC Genk. Clement heeft eerder wel al aangegeven dat hij Waasland-Beveren dankbaar is voor de kans als T1 en naar verluidt zou hij de Waaslanders niet in het midden van het seizoen in de steek willen laten.

Moderator Frank Raes en analisten Filip Joos, Marc Degryse en Peter Vandenbempt kunnen vanavond polsen of Clement er nog altijd zo over denkt. De uitzending begint traditiegetrouw om 22u op Canvas.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.