Extra Time maakt 2 Bruggelingen met de grond gelijk: “Dramatisch”

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

05 december 2017 14:29 - Club Brugge heeft nog altijd een comfortabele voorsprong op zijn achtervolgers, maar afgelopen zondag speelde Blauw-Zwart zijn 45 slechtste minuten van het seizoen tegen rode lantaarn Eupen. Een 2-2 gelijkspel was daardoor het hoogst haalbare. Volgens Extra Time had vooral de Brugse linkerflank boter op het hoofd. De Bock en in mindere mate Decarli moesten het ontgelden. 

Limbombe kreeg rust van Leko en zo mocht De Bock nog eens van bij het begin opdraven. Decarli kreeg dan weer de voorkeur op Denswil. Franky Van der Elst was allesbehalve onder de indruk. “De linkerflank van Club was dramatisch. Decarli kwam vaak in de problemen, maar daar zat De Bock voor veel tussen. Uiteindelijk werd Decarli vervangen, maar het had ook De Bock kunnen en moeten zijn, vind ik.”

Ons Club-icoon is van mening dat De Bock niet de capaciteiten heeft om de linkerflank af te dweilen. “De Bock speelt al een hele tijd niet, je zag dat hij totaal geen ritme had. Maar ik denk dat hij voor die positie ook te weinig dynamiek, volume en intelligentie heeft. Je kan je wel de vraag stellen waarom Limbombe niet speelde”, besluit Van der Elst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.